SPF Vartofta's höstupptakt -09

SPF Vartofta's höstupptakt

SPF Vartofta har haft sin höstupptakt på Wrågården. Den härliga augustidagen började med en kort tipspromenad, som vanns av Gerd Eriksson då hon var den enda som lyckats pricka in en tolva.

Efter en stunds vila i det vackra solskenet förflyttade vi oss in i matsalen där ordföranden Stig Färnefalk hälsade alla välkomna till höstens aktiviteter och framför allt till Wrågården.

Stig lämnade några data för kommande aktiviteter som ex.vis SPFs kampanjvecka ”Bo och Leva” där Falköpings kommuns SPF-föreningar kommer att visa upp en del aktiviteter på Stora Torget den 11 september mellan kl. 10 - 14. Vidare en inbjudan till Lunchtrav på Axevalla Travet den 15 september, med samling i Totohallen kl. 10.00, samt om danskursen som startar för terminen den 24 september kl. 17.00.

Nu var det dags att hugga in på det av Henrik med personal uppdukade sillbordet, vars olika sillsorter, kallskuret, grönsaker och potatis smakade alldeles utmärkt.

Stig hälsade därefter välkommen till dagens underhållare, Andreas Ljung, som med sitt program ”Återvinning” framförde ett urval av sin fars, Mats Ljung, både finstämda och burleska vitsar och visor, till publikens stora förnöjelse.

Andreas avtackades för den trevliga underhållningen med en för Falbygden given present – nämligen en korg med ost.

Efter kaffe och god jordgubbsmousse förrättades prisutdelningen för dem som placerat sig bäst i tipspromenaden, varpå ordföranden tackade deltagarna för den trevliga samvaron och hälsade välkommen på resan till Vimmerby den 26 augusti och till nästa ordinarie månadsmöte den 2 september.

SPF 
			Vartofta's höstupptakt 2009
SPF 
			Vartofta's höstupptakt 2009
SPF 
			Vartofta's höstupptakt 2009
SPF 
			Vartofta's höstupptakt 2009
Dagens underhållare, Andreas Ljung med sitt program ”Återvinning”